Bokhandelen

Alle bøkene bestiller du ved å sende en e-post til: bokhandel@iahp.no .


wtd.jpg

What to do About Your Brain-Injured Child

Glenn Doman sitt hoved verk. En bok som alle MÅ lese. Boken gir historien bak IAHP, metoden og tankene bak metoden. I denne siste utgaven får man også hjelp til å sette opp enkle programmer for barna sine.

Boken koster kr. 250.-


read.jpg

How to Teach Your Baby to Read

En flott bok som lærer deg å utvikle programmer for å lære barn å lese. Et must for deg som trener etter IAHP metoden, en kjempe god bok for foreldre som vil lære sine barn å lese i tidlig alder, samme om de er hjerneskadde eller ikke. En utrolig fasinerende bok.

Boken koster kr. 250.-


matte.jpg

How to Teach Your Baby Math

Samme som leseboka, en bok du må ha, samme om du har ett frisk barn, eller ett som er på IAHP Programmet.

Boken koster kr. 250.-


multiply.jpg

How to Multiply Your Baby's Intelligence

Boken hjelper deg til å utvikle dine kunnskaper om barns evner til å lære. Den gir videregående kunnskap i å utvikle gode programmer for barnet ditt innenfor det intellektuelle området. En bok som anbefales for deg som er kommet godt i gang med programmet.

Boken koster kr. 250.-


swim.jpg

How to Teach Your Baby to Swim

Boken er skrevet av Douglas Doman og gir deg "step by step" instruksjoner om hvordan du kan lære barnet ditt å svømme. Dette er den nyeste boken i serien, skrevet i 2006.

Boken koster kr. 250.-


physical.jpg

How to Teach Your Baby to be Physical Superb

En bok for deg som er kommet litt lenger i det fysiske programmet. En meget god bok, som gir en grundigere innføring i mer komplekse programmer.

Boken koster kr. 350.-


pathway_to_wellness.jpg

The Pathway to Wellness

Et hefte for deg som lurer på om dette han være noe for deg. En enkel bok som forteller deg hva du skal gjøre, hvordan du skal gjøre det. Denne boken er ment som en introduksjon til noen av IAHP's mest brukte teknikker. Om du ikke har tenkt å benytte IAHP metoden, vil du ganske sikkert finne noe her som du kan bruke på barnet ditt hjemme. For de fleste blir dette begynnelsen på noe helt nytt.

Boken koster kr. 100.-